Limitless Audio and MusicEditor.hu Competition

We have some news to make an announcement. The team at Limitless Audio entered to an affiliation with MusicEditor.hu, a Hungarian website, home of domestic artists. We started a competition together, but the rest would be in Hungarian.

Üdvözlünk minden kedves editor társat a Limitless Audio nevében.

A Limitless Audio egy non profit netlabel kiadó, mely fő céljául, új, még ismeretlen tehetségek felkutatását tűzte ki. Kizárólag a zene szeretetének jegyében. Ennek megvalósítása érdekében egy pályázatot írunk ki, melyben két zene készítésére lesz lehetőség. Minden egyes zenéhez a rendelkezésetekre fog állni egy-egy sample pack, mindegyikben 4 sample-vel. Tárgyi nyereménnyel ugyan nem szolgálhatunk, de annál jobbal viszont igen. A verseny nyertesei, merthogy több is lehet, szerepelni fognak a Limitless Audio legközelebbi válogatás albumán. A megmérettetés a musiceditor.hu remixversenyeitől eltérő módon fog zajlani, ezért kérek minden kedves editort, hogy a lentebb leírt szabályokat szíveskedjenek pontosan betartani! Sok sikert mindenkinek!

Üdvözlettel Addamz és Insomnia!

A szabályok

A megmérettetésen bárki részt vehet. A rendelkezésre álló idő 1 hónap. A versenyben minden előadó 2 külön zenével indulhat, bizonyos megkötések mellett.

Technikai megkötések:

 • a feltöltésnél a fájlformátum minimum 256kbps tömörítésű MP3 legyen
 • file mérete max. 15 MB lehet
 • ne használj ékezetes fájl neveket

Stílusmegkötések:

Az elkészült zenék közül csak azokat vesszük figyelembe, amik ambient, psybient, chill vagy downtempo stílusok valamelyikébe beleférnek.
Ezt szigorúan fogjuk venni!

A remixverseny során megadott két sample-packból kell dolgozni, ez 2 külön zenéhez használható fel.
Egy ilyen csomagban négy különálló hangminta van, melyekből három minta kötelezően felhasználandó a verseny folyamán. Többet lehet, de kevesebbet nem! Lehetoség van csak az egyik, vagy csak a másik csomag hangmintából dolgozni, de keverni ezeket nem szabad! Amennyiben 2 zenével is szeretnél indulni, úgy az egyik zenét az első, másik zenét pedig a második hangminta-gyujteményből kell összerakni. Megkérnénk titeket, hogy a feltöltött mp3-k ID3 tagjeit ne töltsétek ki (a kitöltött tag-eket törölni fogjuk), így névtelenül tudjuk meghallgatni őket, ami úgy gondoljuk csak jót tesz a verseny tisztaságának. A feltöltő nevét nem fogjuk látni, ezt tonyo biztosítja. A zenéket a határidő végeztével egyszerre fogjuk meghallgatni, az eredmény kb. 1 héttel azután fog ide felkerülni. A feltöltéssel elfogadod, hogy az elkészült zenére Creative Commons BY-NC-ND licensz feltételei lesznek hatályosak. A határidő lejárta után az alkotások között egy 3 tagú zsuri fog dönteni.

A zsűri:

 • Gyenes Csaba [Pulsar]
 • Hegedűs Ádám [Addamz]
 • Szabó Tamás [Entryan, Insomnia]

Minden a verseny keretében feltöltött műveiteket kommentelni fogjuk, technikai szemmel, építő jellegű kritikát fogtok róla kapni.
A megmérettetésen nem csupán egy nyertes lehetséges, bárki akinek a munkája megüti az általunk támasztott minőségi határt, az lehetőséget kap rá, hogy a válogatás albumra kerüljön. Velük az eredményhirdetés után felvesszük a kapcsolatot! A versenyhez mellékelt hangminták Hegedűs Ádám és Szabó Tamás tulajdona, melyek a későbbiekben is szabadon felhasználhatóak Creative Commons feltételek mellett.

A feltöltést illetve a hangminták letöltését megteheted itt!

Eredményes és kitartó munkát mindenkinek!

This entry was posted in Competition. Bookmark the permalink.

4 Responses to Limitless Audio and MusicEditor.hu Competition

 1. robyy says:

  Kíváncsian várom az elkészült műveket ;)

 2. Adam says:

  Hidd el mi is ;D

 3. phon says:

  Fúúú, az ötlet jó, de a hangminták….:-(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>